Den grønne omstilling stiller krav til dine medarbejderes fodtøj

Kender du nogen, der hver dag går på arbejde og bidrager til den grønne omstilling?

Det kunne f.eks. være dem, der forbereder til fjernvarme, fibernet eller til jordvarme – opgaver, der udgør vigtige skridt mod et grønnere Danmark.  

Uanset hvilken opgave de udfører, så ved du sikkert også, at de har brug for de allerstærkeste sko, der holder vandet ude og varmen inde, og som kan sende skidt og snavs tilbage, hvor det kommer fra. Kolde og våde fødder er ikke effektive fødder.  
 
Danmark har brug for effektive fødder, så vi sammen kan skabe fremdrift i den grønne omstilling - skridt for skridt, dag for dag. For den grønne omstilling er vigtig, og den haster.

Sko til dem, der arbejder for et grønnere Danmark

Du kan bidrage til, at dine medarbejdere er ordentligt klædt på til opgaven. Det kan du gøre ved at sikre dig, at de er udstyrede med det rette fodtøj. Fodtøj der er sikkert, som minimerer risikoen for fx vridskader og som er missionen om den grønne omstilling værdig.  

Et eksempel på fodtøj som kan klare opgaven, er en Brynje sikkerhedssko eller -støvle fra 400-serien. Det er en serie, der er udviklet til dem, der har brug for ultimativ styrke, sikkerhed og komfort i deres arbejdsdag. Serien indeholder, blandt andre, B-Dry-linjen, der har en vandafvisende læderoverdel med en vandtæt membran, som i den grad holder vandet ude og fødderne tørre.  

Du finder mange flere af sådanne sko og støvler i Brynjes sortiment. Vi har nemlig et omfattende udvalg af stærke sikkerhedssko til dem med de hårdeste, mest krævende og vigtige jobs - til dem der arbejder for et grønnere Danmark.  

For udover målet om et grønnere Danmark, så handler det jo lige præcis også om dem der bruger skoene, deres sikkerhed og komfort hver dag. Fordi de skal holde hele livet.

SIKKERHEDSSKO & -STØVLER TIL DEM, DER ARBEJDER FOR DEN GRØNNE OMSTILLING

379 TASMANIA 2.0

Sikkerhedsstøvle / S3 / Vandafvisende, slidstærkt læder / TPU ProNose

Se mere her

411 ROBUST

Sikkerhedssko / S3 / Slidstærk, vandafvisende B-Xtreme læder

Se mere her

412 ALL ROUND

Sikkerhedsstøvle / S3 / Slidstærk, vandafvisende B-Xtreme læder

Se mere her

413 SUPPORTER

Sikkerhedsstøvle / S3 / Lynlås på indersiden / Kuldeisolerende Thinsulate™ fór

Se mere her

433 B-DRY BREEZE

Sikkerhedsstøvle / S3 / Vandafvisende B-Xtreme læder / Imiteret pelsfór

Se mere her

469 BOSTON

Sikkerhedsstøvle / S3 / Slidstærkt, vandafvisende læder

Se mere her

490 B-DRY OUTDOOR SHOE

Sikkerhedssko / S3 / Slidstærkt læder / Vandtæt, åndbar membran

Se mere her

491 B-DRY OUTDOOR LOW BOOT

Sikkerhedssstøvle / S3 / Åndbart læder / Vandtæt, åndbar membran

Se mere her

Fandt du ikke lige det du manglede?

Foretrækker du og dine kolleger langskaftede støvler uden åbninger, så har Sika Footwear også flere forskellige gummistøvler med sikkerhed at vælge imellem.