Kom med i
klubben af
4.000+
glade virksomheder!

Har du udfordringer med at finde den rigtige samarbejds- og leveringspartner af sikkerheds- og arbejdssko til dine medarbejdere?

Arbejds- og sikkerhedssko er ikke bare sko. De skal passe til det arbejde, der skal udføres og til de fødder, der har dem på. 

Sko der ikke er certificerede efter gældende internationale standarder, som ikke overholder branchespecifikke krav, eller som ikke sidder ordentligt på foden udgør en øget risiko for belastningsskader, skrid-/faldulykker eller andre mere alvorlige arbejdsulykker. Følgerne af arbejdsulykker begrænses ikke kun til personskade men kan også få stor betydning for virksomheden i form af lavere produktivitet eller sygefravær.

Gennem mere end 150 år har vi hos Sika Footwear udviklet og forfinet vores design- og produktionsproces for at sikre, at dine medarbejderes fødder er godt beskyttede og samtidig oplever god komfort - selv på lange  dearbejdsdage.

Book os til et møde nu via linket herunder, så er du ét skridt nærmere en komplet og sikker løsning til dine medarbejdere.

Ved at vælge Sika Footwear som
leverandør får du en partner som:

Leverer fodtøj certificeret efter
gældende internationale standarder

Sørger for hurtig, nem og
transparant ordrehåndtering

Giver dig nem adgang til vejledning, support
og ordreafgivelse via B2B-shop

I Sika Footwear er vi ikke bare forpligtede til at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Vi sørger også for, at hvert trin i din beslutningsproces er understøttet med information og vejledning. Det sikrer den bedst mulige løsning for dig og dit team.

Valget af den rigtige leverandør af sikkerhedssko er ikke kun afgørende for komforten men for den samlede sikkerhed på arbejdspladsen.

Stå stærkt sammen med Sika Footwear

Hos Sika Footwear erkender vi de udfordringer, du møder i jagten på det perfekte sikkerhedsfodtøj til dit arbejde. Derfor tilbyder vi sko og tilbehør, hvor kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd. Vores mission er at forene funktion og form ved at skabe fodtøj, der ikke kun beskytter men også støtter den daglige produktivitet og komfort. Vi tilbyder mere end blot sikkerhedssko; vi tilbyder et partnerskab og de nødvendige ressourcer til at sikre, at du og dit team kan arbejde sikkert og effektivt hver dag.

Forebyg arbejdsskader

Kundeoplevelser

"Når man oplever gang på gang, at Sika Footwear holder, hvad de lover, så kommer man ikke nærmere det perfekte. Fra onlineordren er afgivet, går der max. 2 minutter, før vi modtager en 100% fyldestgørende ordrebekræftelse med AL nødvendig information – også estimeret dato for de varer, der er i restordre."

Peter Ølholm

Ølholm Safety A/S

Peter Ølholm

"Jeg er imponeret over Sika Footwear! De leverer lynhurtigt, og restordrer er sjældne. Jeg kan altid få fat på en kompetent medarbejder, som vender tilbage selv med småting. De er utroligt løsningsorienterede, håndterer selv komplicerede sager, og deres reklamationsordning er nem og effektiv. En fantastisk samarbejdspartner!"

Gry

Orloff

Gry

"Hvis jeg skulle forklare en kollega, hvad der gør Sika Footwear unik, ville jeg fremhæve den samlede pakke af deres service. Kombinationen af personlig assistance, kvalitetsprodukter og effektiv problemløsning gør, at de skiller sig ud. Vi sætter stor pris på, at Sika Footwear altid er tilgængelige og klar til at hjælpe."

Dennis Jacobsen

KJV A/S

Dennis Jacobsen

Processen er enkel

Step 1: Aftal et møde

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores salgskonsulenter.

Step 2: Vi håndterer detaljerne

Vi tager hånd om alle de tekniske detaljer, så du kan komme i gang hurtigst muligt.

Step 3: Du er igang

Du har nu adgang til alle kundefordelene på webshoppen. Log ind, bestil og få overblik. Så nemt kan det gøres.

Er du klar til at
komme igang?