Levnedsmiddelindustri

 • Mærke add remove
 • Godkendelse add remove
 • Lukning add remove
 • Farve add remove
 • Køn add remove
 • Produkt type add remove
 • Egenskaber add remove
 • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 93

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste

Sikkerhedssko til levnedsmiddelindustri 

I levnedsmiddelindustrien er faldulykker en af de primære årsager til arbejdsulykker. Faktisk er medarbejdere i levnedsmiddelindustrien mere udsatte for faldulykker end medarbejdere i nogen anden branche. Derfor er det helt afgørende med sikkerhedssko, som har en god skridhæmmende sål, så man står godt fast på underlaget, selvom gulvet måtte være glat. Sådanne sikkerhedssko finder du hos Sika Footwear. Vi har et stort udvalg af sikkerhedssko til levnedsmiddelindustrien, hvor der især er fokus på, at skoene skal være sikre, skridhæmmende og ikke mindst nemme at rengøre.  

Ekstra fokus på skridsikkerhed  

Gulve som er glatte pga. vand, olie, mel, blod eller andre væsker er ikke uvant i levnedsmiddelindustrien. Derfor er faldulykker da også den mest hyppige arbejdsulykke i branchen. Derfor er det ekstravigtigt, at det fodtøj som medarbejderne inden for levnedsmiddelindustrien har på, har en god skridsikkerhed. Og det har de, hvis du køber dine sikkerhedssko hos Sika Footwear.  

Her på siden har vi samlet alle de sikkerhedssko, som er velegnede til levnedsmiddelindustrien. Vi har mange forskellige modeller og du finder både sandaler, sko, støvler, støvletter og træsko. Fælles for dem alle er, at de har fokus på skridsikkerhed, så risikoen for at falde eller glide mindskes mest muligt. Det gælder uanset hvilket underlag, der er tale om. 

Sikkerhedssko til levnedsmiddelindustri - nemme at rengøre 

Levnedsmiddelindustrien er kendt for at have meget strenge krav til hygiejne. Det gælder for alle områder – lige fra produktion og forarbejdning til emballage og opbevaring af fødevarer. Derfor er det vigtigt at have noget fodtøj, som er nemt at rengøre. 

Derfor er alle de sikkerhedssko, du finder her på siden, lavet af kvalitetsmaterialer som er rengøringsvenlige. Overdelen på mange af vores sikkerhedssko er desuden modstandsdygtig overfor bl.a. animalske og vegetabilske olier og fedtstoffer, blod mm. som gør, at de er lettere at holde rene.  

Ikke nok med dét, så er vores SIKA Highline sikkerhedssko tilmed udstyret med en selvrensende sål. Skoen har nemlig et specielt sålmønster, der giver skoen en selvrensende effekt, der forhindrer snavs og skidt i at sætte sig fast.  

Foruden at være udstyret med selvrensende sål, har vores SIKA Highline-variant også mange andre fordele: 

 • Slidstærkt materiale 
 • Åndbar 
 • Vandafvisende 
 • Resistent overfor visse kemikalier som fx olier, salte mm. 

Derudover er størstedelen af vores sikkerhedssko her på siden udstyret med antibakteriel indlægssål, som er vaskbar ved 30 grader og nem at tage ud. Uanset om du vælger vores Sika Highline-model, eller en af de mange andre sikkerhedssko til levnedsmiddelindustrien her på siden, får du en sikkerhedssko med fokus på komfort og pasform. Skoene er lette, fleksible og stødabsorberende, så de er behagelige at have på en hel arbejdsdag.  

Høj kvalitet og god komfort  

Vores sortiment af sikkerhedssko til levnedsmiddelindustrien er designet til at imødekomme de strenge krav og standarder der er i branchen. De er skabt med fokus på hygiejne, skridsikkerhed og komfort, hvilket gør dem til det ideelle valg til dit personale, eller til dig der ønsker selv at forhandle sikkerhedssko til levnedsmiddelindustrien. Vores sikkerhedssko til levnedsmiddelindustrien kommer desuden i mange forskellige størrelser og passer både til kvinder og mænd. 

Kontakt os i dag hvis du ønsker mere information om vores produkter eller ønsker at samarbejde med os.