Mediecenter

Her har du et overblik over de materialer, som du har mulighed for at downloade.

Scroll ned gennem siden eller klik dig ind på et af emnerne herunder. Har du spørgsmål eller problemer med at downloade materiale, er du velkommen til at kontakte vores marketingafdeling

ELTEN DIALUTION

Læs mere om ELTEN 725511 / Dialution Low - en ELTEN sikkerhedssko, der er specielt udviklet til diabetikere og til andre med foddeformiteter og krævende fødder.

Produktliste med eller uden eget logo

Har du brug for en samlet oversigt over diverse produkter, har du mulighed for at oprette og downloade en produktliste på vores hjemmeside.

SÅDAN GØR DU:

 1. Vælg PRODUKTER i hovedmenuen og herunder vælg ALLE PRODUKTER
 2. Du kan nu enten vælge en almindelig produktliste (brug knappen Opret produktliste) eller en med eget logo på (brug knappen Opret produktliste med eget logo).
 3. Vælger du Opret produktliste med eget logo kommer der en boks frem, hvor du via knappen Gennemse skal vælge logoet på din computer. Vær opmærksom på, at du kan uploade enten en JPG eller PNG fil.
 4. Når du har afkrydset i enten Opret produktliste eller Opret produktliste med eget logo kommer der en lille firkant frem ved det enkelte produkt, som skal afkrydses, hvis dette skal med på produktlisten. Via filteringen i venstre side kan du også søge efter et bestemt artikelnummer og ligeledes afkrydse ved dette produkt, så det også kommer med på listen.
 5. Når du har afkrydset de ønskede produkter, klikker du på Generere produktliste . Der bliver nu genereret en produktliste, som du kan åbne og gemme ned på din computer.

BEMÆRK
Vi oplever i øjeblikket nogle tekniske fejl i Chrome i forbindelse med ovennævnt feature. Vi arbejder på at løse problemet og indtil der er en løsning på dette, vil vi anbefale jer at gøre brug af Internet Explorer. 
Det er ikke muligt at oprette og downloade produktlister på tablets eller mobilenheder.

Har du brug for hjælp til udarbejdelsen af produktlister, er du velkommen til at kontakte Sika Footwears marketingafdeling.

Datablade med eller uden eget logo

Står du og mangler et datablad af et bestemt produkt, har du mulighed for at downloade det under det enkelte produkt. Du kan enten vælge et almindeligt datablad eller et med dit eget logo på.

SÅDAN GØR DU:

 1. Vælg det produkt, som du vil lave et datablad på enten via søgefunktionen eller hovedmeneuen
 2. Når du har klikket dig ind på det pågældende produkt kan du vælge enten at lave et almindelig datablad (brug knappen Opret datablad) eller et med eget logo på (brug knappen Opret datablad med eget logo).
 3. Vælger du Opret datablad med eget logo kommer der en boks frem, hvor du via knappen Gennemse skal vælge logoet på din computer. Vær opmærksom på, at du kan uploade enten en JPG eller PNG fil.
 4. Der bliver nu genereret et datablad, som du kan gemme ned på din computer.

BEMÆRK
Vi oplever i øjeblikket nogle tekniske fejl i Chrome i forbindelse med ovennævnt feature. Vi arbejder på at løse problemet og indtil der er en løsning på dette, vil vi anbefale jer at gøre brug af Internet Explorer. 
Det er ikke muligt at oprette og downloade datablade på tablets eller mobilenheder.

Har du brug for hjælp til oprettelse af datablade, er du velkommen til at kontakte Sika Footwears marketingafdeling.

Produktbilleder

Søger du højtopløselige produktbilleder, kan du downloade det under det enkelte produkt via knappen Download produktbilleder.

SÅDAN GØR DU:

 1. Vælg det produkt, som du vil downloade højtopløselige produktbilleder af, enten via søgefunktionen eller hovedmenuen
 2. ​Når du har klikket dig ind på det pågældende produkt, downloader du produktbillederne via klik på knappen Download produktbilleder.
 3. Produktbillederne bliver nu downloadet som en ZIP-mappe, som du derefter kan gemme ned på din computer.

Har du brug for hjælp til download af produktbilleder, er du velkommen til at kontakte Sika Footwears marketingafdeling.

Logoer

Ved at klikke på nedenstående brand-logoer har du muligheden for at downloade en ZIP-mappe indeholdende en EPS og JPG fil.

Har du brug for andre udgaver af brand-logoerne, er du velkommen til at kontakte Sika Footwears marketingafdeling