Medicinalindustri

  • Mærke add remove
  • Godkendelse add remove
  • Lukning add remove
  • Farve add remove
  • Køn add remove
  • Produkt type add remove
  • Egenskaber add remove
  • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 106

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste

Sikkerhedssko til medicinalindustri 

I medicinalindustrien er der høje krav til hygiejne og sikkerhed, da industrien er underlagt strenge reguleringer for at sikre produktsikkerhed og overholdelse af sundhedsstandarder. Mange aktiviteter udføres desuden i såkaldte renrums-miljøer, for at undgå kontaminering. Ikke nok med dét, så går og står mange ansatte i medicinalindustrien også meget i løbet af en arbejdsdag.  

Det sætter høje krav til medarbejdernes udstyr, herunder tøj, handsker, masker, dragter og ikke mindst fodtøj. Fodtøjet skal være både sikkert og beskyttende, men samtidig også komfortabelt, så man føler sig tilpas gennem hele arbejdsdagen.  

Hos Sika Footwear finder du et stort udvalg af sikkerhedssko til medicinalindustrien, som både lever op til de strenge krav der er til sikkerhed og hygiejne i branchen, men som samtidig også er behagelige at have på for medarbejderne.  

Sikkerhedssko til medicinalindustrien med fokus på komfort 

Hvis du overvejer at udvide dit sortiment med sikkerhedssko til medicinalindustrien, er det ikke nok med sko, som blot er sikre og beskyttende. De skal også være komfortable at have på. Tiden, hvor sikkerhedssko blot skulle være sikre, er forbi – i dag forventer ansatte i medicinalindustrien, og andre brancher for den sags skyld, også at deres sko er behagelige at have på, som hvis der var tale om almindelige sko.  

Sikkerhedssko til medicinalindustrien fra Sika Footwear er derfor det helt oplagte valg, hvis du ønsker at forhandle sko til branchen eller er på udkig efter sko til din virksomhed i medicinalindustrien eller en anden branche, hvor der stilles særlige krav til sikkerhed og hygiejne. Alle vores sikkerhedssko til medicinalindustrien er nemlig udviklet med fokus på komfort. Flere af vores modeller er således produceret af åndbart Permair® læder med inderfor af svedtransporterende materiale, så fødderne ikke overopheder i løbet af en lang arbejdsdag. Her er der tale om sko, som man kan have på hele dagen. 

Vores sko er af høj kvalitet og kommer fra anerkendte mærker som fx Elten, Dunlop og vores eget brand SIKA. Vi har både traditionelle sko samt sandaler, støvler mm. så du kan tilbyde dine kunder eller ansatte et bredt udvalg. 

Beskyttende og antibakterielle sikkerhedssko til medicinalindustrien 

Selvom vores sikkerhedssko er komfortable at have på, så er der ikke gået det mindste på kompromis med sikkerheden. Vi kommer nemlig ikke udenom, at det væsentligste for sikkerhedssko til medicinalindustrien er, at de er sikre og beskyttende at have på. 

Derfor er alle vores sikkerhedssko til medicinalindustrien udstyret med skridhæmmende såler, som reducerer risikoen for faldulykker. Gulvene i medicinalindustrien kan nemlig være våde eller glatte på grund af rengøring eller væskespild, så det er helt afgørende at have sko, som reducerer risikoen for at glide.  

Vores sikkerhedssko til medicinalindustrien er desuden også med stødabsorberende sål og med åndbar indlægssål af antibakterielt materiale. I flere af modellerne er indlægssålen vaskbar og den kan derfor let tages ud og kommes i vaskemaskinen. På grund af de høje krav til hygiejne og rengøring i medicinalindustrien, bør sikkerhedssko nemlig altid være lette at rengøre. 

Vores sikkerhedssko til medicinalindustrien er, med deres specialiserede materialer og fokus på komfort og kvalitet, skabt til at beskytte og performe i branchens krævende miljø og er dermed det ideelle valg til at beskytte dit personale.