Sikkerhedstræsko

  • Branche add remove
  • Mærke add remove
  • Farve add remove
  • Køn add remove
  • Egenskaber add remove
  • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 20

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste

Sikkerhedstræsko fra Sika Footwear 

Sikkerhedstræsko bruges ofte af mennesker der arbejder inden for transport, inden for levnedsmiddelindustrien, og inden for landbrug og skovbrug. Sikkerhedstræsko har som minimum tåværn i snuden.  

Sømværnet er ikke implementeret i alle modeller af sikkerhedstræsko. Hvis træskoen har hælkappe, kan den opnå certificeringen S1 og S2. For at opnå den certificering, skal der være hælkappe på træskoen. Dog er tåværnet, og mange andre tests, de samme ved sikkerhedstræsko uden hælkap.   

Sikkerhedstræsko beskytter, ligesom andre sikkerhedssko, tæerne, hvis der skulle falde noget tungt ned over dem. Når man arbejder i de førnævnte brancher er det oftest et krav fra arbejdsgiver, at de ansatte skal bruge godkendt sikkerhedsfodtøj når de går på arbejde. Sikkerhedstræsko kan på lige fod med andre sikkerhedsgodkendte sko, beskytte tæerne hvis uheldet skulle være ude.  

Sikkerhedssfunktioner i vores træsko 

Udover tåværnet i sikkerhedstræskoene, er flere af dem også ESD-godkendt. Og hvad er så det, spørger du måske? 

ESD står for Electro Static Discharge, og det er statisk elektricitet, der bliver overført fra én genstand til en anden. Det opleves som et lille elektrisk stød eller en gnist, når man for eksempel går på et gulvtæppe, og derefter rører ved noget metal.  

Fodtøj som har godkendelsen ESD er udstyret med et lille mærke, som indikerer at sålen er tilført ledende materialer, så der hele tiden er jordforbindelse. På den måde udledes den statiske elektricitet der har ophobet sig i et menneske, ud gennem sålen, og de små stød minimeres eller undgås helt.  
 

Sikkerhedstræsko til brancher og industrier 

Sikkerhedstræsko er for dem der er vilde med at gå i træsko, og som nævnt, også primært til dem der arbejder inden for transport, levnedsmiddelindustrien, landbrug og skovbrug. Dem der er bedst repræsenterede som brugere er lastbilchauffører.  

På nogle hospitalsafdelinger er der ansatte der bruger sikkerhedstræsko, netop på grund af tåværnet. Det er derfor ikke kun inden for det ’sorte segment’ som fx landmænd, skovarbejdere osv., at sikkerhedstræsko kan bruges, men også inden for det hvide segment som omfatter bl.a. levnedsmiddelindustrien og hospitals- og plejesektoren.