Transport og lager

  • Mærke add remove
  • Godkendelse add remove
  • Lukning add remove
  • Farve add remove
  • Køn add remove
  • Produkt type add remove
  • Egenskaber add remove
  • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 84

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste

Sikkerhedssko til transport og lager 

Hos Sika Footwear finder du et stort udvalg af sikkerhedssko til transport og lager, som overholder de krav, behov og ønsker der er til fodtøj inden for branchen. Vi har både traditionelle sikkerhedssko, clogs, sandaler, støvletter og træsko. Fælles for alle vores sikkerhedssko er at de er af høj kvalitet og flere af de anerkendte mærker er repræsenteret i denne kategori. Først og fremmest vores egne brands, Brynje og SIKA, men også mærker som Elten og Cofra finder du her.  

Transport- og lagerbranchen er et område, som kan være fysisk krævende og hvor der skal løftes og flyttes tunge genstande. Sikkerhed har derfor en høj prioritet. Brugen af personligt beskyttelsesudstyr som fx hjelme, handsker og ikke mindst sikkerhedssko- og støvler er derfor et krav og absolut afgørende for at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Arbejdet i transport- og logistikbranchen foregår ofte i højt tempo, og medarbejderne går typisk mange skridt hver dag. Det stiller høje krav til de ansattes fodtøj, som ikke bare skal være sikkert og beskyttende, men også komfortabelt.  

Her på siden har vi samlet alle vores sikkerhedssko, som vi vurderer, er bedst egnet til arbejde inden for transport og lager. Alle sikkerhedsskoene har det til fælles, at de er lavet af kvalitetsmaterialer, er svedabsorberende og ikke mindst komfortable at have på en hel arbejdsdag. De har med andre ord alle de egenskaber, som er nødvendige, hvis man arbejder inden for transport og lager.  

Uanset om du ønsker at udvide dit eget sortiment med sikkerhedssko til transport og lager, eller er på udkig efter sikkerhedssko til dine ansatte, får du hos os sikkerhedssko der beskytter medarbejderne mod de risici, der er forbundet med deres opgaver. 

Maksimal beskyttelse og sikkerhed 

Alle vores sikkerhedssko til transport og lager er lavet af slidstærke materialer og de er udstyret med skridhæmmende ydersåler, som giver et godt og solidt fodfæste og reducerer risikoen for at glide eller falde. Alle skoene har desuden stødabsorberende egenskaber.  

I vores sortiment af sikkerhedssko til transport og lager finder du også modeller som kan modstå høj varme. 

Vi har både modeller med velcrolukning, snørebånd og BOA® Fit System. 

Sikkerhedssko til transport og lager med fokus på komfort 

Vores sikkerhedssko til transport og lager har dog også et stærkt fokus på komfort. Der er tale om sikkerhedssko, som man uden problemer kan have på hele dagen, uden at få ondt i fødderne eller få overophedede fødder. Alle vores sikkerhedssko er således udstyret med blødt og komfortabelt inderfor, som samtidigt er svedabsorberende og åndbart.  

Vores sikkerhedssko til transport og lager er ESD-godkendte. Det betyder, at skoene er designet til at reducere risikoen for elektrostatisk afladning. 

Sikkerhedssko til transport og lager er derfor ikke blot en nødvendighed, men en investering i dine medarbejderes velvære. Med sikkerhedssko fra vores sortiment er du på den sikre side, når det kommer til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at udstyre dine medarbejdere med sikkerhedssko af høj kvalitet, eller hvis du er interesseret i at forhandle sikkerhedssko til transport og lager i din egen forretning eller webshop.