Om Sika Footwear

Fodtøj skabt til arbejde

Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer vi fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer. Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: Fodtøjet skal passe til både fødderne og til det arbejde, der udføres!

Sika Footwear er en dansk virksomhed, som tog sine første spæde skridt i 1870. Ikke at alder i sig selv er lig med kvalitet, men det er svært at argumentere imod 150 års indsigt og finpudsning. I dag bruger vi den viden til at udvikle vores egne produkter fra bunden samt udvælge og markedsføre de absolut bedste mærker på markedet.

Ja, vi ved en del om fodtøj hos Sika Footwear. Men for os er det lige så vigtigt at lytte til dem, der rent faktisk skal bruge skoene i dagligdagen. Derfor udvikler vi vores egne produkter i tæt samarbejde med brugerne, for det er i sidste ende deres mening, der tæller. Så uanset, om det betyder en ekstra skridhæmmende sål eller endnu bedre komfort, så går vi den ekstra mil. Fælles fodslag skaber nemlig de bedste resultater.

Vælger du Sika Footwear får du med andre ord hele pakken og er i øvrigt garanteret service lidt ud over det sædvanlige. Hurtig og sikker levering, kompetent rådgivning og salgsfremmende marketing-support er bare et par af de fordele der gør, at du kan være et skridt foran og sikre tilfredse kunder og medarbejdere!

Sika Footwear kort fortalt

Grundlagt:
Virksomheden blev grundlagt i 1870 af familien Engelbredt. Sika Footwear er fortsat familieejet og ledes i dag af Ole Engelbredt.

Lokation:
Hovedkontoret er placeret i Herning, Danmark. Virksomheden har desuden egen fabrik i Lviv, Ukraine. 

Ansatte:
140

Lager/logistik:
Fra det 6.000 m2 store centrallager i Herning distribueres årligt 700.000 par fodtøj til kunder i primært Vest- og Nordeuropa. I 2017 implementeres nyt WareHouse Management System, som ruster Sika Footwear til fremtidens krav om effektiv, sikker og hurtig levering. 

Produkter:
Sika Footwear udvikler, producerer og leverer sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til en lang række brancher, brugere og behov. Sortimentet dækker bredt og indeholder alt lige fra træsko, sko og sandaler til støvler og tilbehør. 

Mærker:
SIKA, BRYNJE, ELTEN, COFRA, DUNLOP, TRETORN

Sika Footwears værdier

Dynamisk

Vi er energiske og sikrer gensidig fremdrift for at garantere, at vi altid er foran!

Passioneret

Vi vil gå rigtig langt for at levere komfort, velvære og sikkerhed og udvikle vores forretning, fordi det betyder noget for os! 

Foran

Vi stræber altid efter at være på forkant med det, vi laver!

Det handler om mennesker

Vi bygger vores forretning på gensidig tillid og åbenhed med henblik på at kalde potentialet frem i hinanden!

Markedet i centrum

Alt hvad vi gør tager udgangspunkt i det enkelte marked og dets behov!