Arbejdssko

  • Branche add remove
  • Mærke add remove
  • Lukning add remove
  • Farve add remove
  • Køn add remove
  • Egenskaber add remove
  • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 38

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste
172000

Optimax


Vejl. salgspris
849,00 DKK
172000

Optimax


Vejl. salgspris
849,00 DKK
172100

Optimax


Vejl. salgspris
849,00 DKK
172100

Optimax


Vejl. salgspris
849,00 DKK
19301

Balance


Vejl. salgspris
869,00 DKK
19302

Stable


Vejl. salgspris
889,00 DKK
19511

Fusion


Vejl. salgspris
1.029,00 DKK
19511

Fusion


Vejl. salgspris
1.029,00 DKK
19514

Fusion


Vejl. salgspris
979,00 DKK
19514

Fusion


Vejl. salgspris
979,00 DKK

Arbejdssko fra Sika Footwear

Hos Sika Footwear tilbyder vi et bredt udvalg af arbejdsfodtøj til flere forskellige brancher. Arbejdsfodtøj inddeles i flere forskellige typer fodtøj nemlig arbejdssko, arbejdsstøvler, arbejdssandaler og arbejdstræsko. Fælles for dem alle er, at man skal kunne holde til at arbejde i dem i rigtigt mange timer hver dag.  

Klassiske arbejdssko appellerer til de fleste fødder og brancher. Arbejdssko findes i mange forskellige udformninger og udgaver. De findes med forskellige lukninger og overdele, så det er nemt at finde lige præcis den arbejdssko, der passer til både brugeren og det miljø, der er på arbejdspladsen.

Det rigtige fodtøj er bl.a. andet med til at forebygge både ømme og trætte fødder efter en lang arbejdsdag men også noget mere alvorligt som at forebygge og minimere risikoen for arbejdsulykker f.eks. fald- eller skridulykker på arbejdspladsen.

Se et udvalg af arbejdssko her: Vælg de rigtige arbejdssko til dit behov

Forskellen på arbejdssko og sikkerhedssko

Arbejdssko kan, som nævnt tidligere, bruges inden for mange forskellige industrier i flere forskellige miljøer. Det primære formål med arbejdssko, som gør at de skiller sig ud fra almindelige sneakers eller kondisko, er, at de er specielt udviklede til at sikre, at brugeren kan holde til at gå i dem rigtig mange timer hver dag. Altså sko der yder støtte og komfort på lange arbejdsdage.  

I hotel- og restaurationsbranchen og i medicinalindustrien er brugen af arbejdssko relevant. I disse brancher er der som udgangspunkt ingen specifikke krav om sikkerhed altså hverken krav om tåværn eller om sømværn i skoene. Dog kan der i nogle industrier, såsom hospitals- og plejesektoren og levnedsmiddelindustrien, være krav til arbejdsskoene i form af specifikke godkendelser inden for skridhæmmende egenskaber og tåværn.  

Arbejdssko er i modsætning til sikkerhedssko ikke omfattet af så mange krav som sikkerhedssko. Sikkerhedssko er nemlig karakteriseret ved at have godkendt tåværn og/eller sømværn i. Arbejdssko fra Sika Footwear har som standard godkendelserne EN ISO 20347:2011 og EN ISO 20347:2022.
 
Sikkerhedssko er godkendt efter EN ISO 20345:2011 og EN ISO 20345:2022 og har som minimum tåværn, der beskytter mod faldende objekter på 200J og mod sammenpresning (15kN).  

Sika Footwear fører branchens mest kendte mærker 

Sika Footwear har udviklet og udvikler stadig flere serier inden for arbejdssko. Herunder kan du læse meget mere om de forskellige serier fra brandet SIKA og deres egenskaber. 

SIKA OPTIMAX

SIKA OPTIMAX er serien til dem, der ønsker lette og komfortable arbejdssko. OPTIMAX er kendt for den brede pasform og super komfort. Særligt for OPTIMAX-serien er, at de er formet mere som en træsko end en traditionel sko. OPTIMAX er oftest brugt i køkkener og i levnedsmiddelindustrien.  

Nedenfor kan du klikke ind og se én af de mest populære modeller i OPTIMAX-serien:  

SIKA OPTIMAX 172000

SIKA BUBBLE 

SIKA BUBBLE er udviklet som en sko til dem, der går langt for andre. Det kunne f.eks. være sundhedspersonale eller dem, der arbejder som tjenere, der også går rigtig mange skridt i løbet af en vagt. SIKA BUBBLE har et enkelt design med en skridhæmmende ydersål, der reducerer risikoen for faldulykker. SIKA BUBBLE er en stabil sko med en god kontakt til underlaget.  

SIKA BUBBLE giver luft til fødderne, ligner en sneaker og skåner leddene ved hjælp af den stødabsorberende sålkonstruktion, så man er godt gående hele vagten.

Læs mere om SIKA BUBBLE 

SIKA HIGHLINE 

Highline-serien er primært udviklet til medicinalindustrien men anvendes også af mange, som arbejder i levnedsmiddelindustrien. Det enkle design gemmer på innovative gennemtestede teknologier. Det kommer f.eks. til udtryk i et optimeret såldesign, og hele serien er produceret i kvalitetsmaterialer. 

Alt sammen faktorer der sikrer SIKA HIGHLINE en plads blandt de bedste i markedet. Arbejdsskoene i serien er ekstra skridhæmmende og stødabsorberende, og de er lavet i et rengøringsvenligt design. 
 
Læs mere om serien her: SIKA HIGHLINE – High Durability, High Safety, High Comfort

SIKA MOTION

SIKA MOTION er en serie af arbejdssandaler. Motion bruges primært af sundhedspersonale på sygehuse. Fokus for udviklingen af denne serie er høj komfort og ikke mindst en super pasform. Helt unikt for denne serie er, at sålen er skridhæmmende.   
 
Se en af de mest populære modeller i MOTION-serien her: SIKA MOTION 22204 

SIKA FUNCTION 

SIKA FUNCTION er en serie, der er udviklet til og testet i professionelle køkkener. Skoene er lette, slidstærke og designet med skridsikkerhed for øje. Sålen har et helt unikt sålmønster, der sikrer maksimalt greb på forskellige underlag. Stødabsorberingen i skoen forebygger ømme fødder på de lange arbejdsdage.  

Læs mere om FUNCTION her: FUNCTION – Skridhæmmende arbejdssko til det professionelle køkken 

SIKA FUSION 

FUSION-serien er udviklet til køkkenarbejde. Fokus har været at arbejdsskoene skulle give en usædvanlig god komfort, pasform og ikke mindst fleksibilitet. Til sammenligning er FUSION en lille smule smallere i pasformen end OPTIMAX-serien.  

Se et eksempel på en af FUSION-modellerne her: SIKA FUSION 19225 

Arbejdssko til alle brancher

Hos Sika Footwear har vi et bredt udvalg af fodtøj til alle brancher. Leder du efter nye arbejdssko? Så læs med her, for her kan du blive klogere på arbejdssko til lige netop din branche. 

Arbejdssko til medicinalindustrien 

Når man arbejder i medicinalindustrien, er det vigtigt at have fodtøj, der er let at gøre rent, og fodtøj som giver et godt fodfæste. Der er høje krav til hygiejne, og derfor er det vigtigt, at have sko på som er nemme at gøre og holde rene. Det er også vigtigt at have arbejdssko med skridhæmmende egenskaber.  

Gulvene og underlagene på laboratorier kan være glatte i overfladen, netop så de overholder kravene til effektiv og nem rengøring. Derfor er det vigtigt at have arbejdssko med skridhæmmende egenskaber til denne branche.  

Se alle arbejdssko til medicinalindustrien her.

Arbejdssko til levnedsmiddelindustrien

I levnedsmiddelindustrien er der også høje krav til hygiejnen. Derfor er det også vigtigt, at arbejdsfodtøjet til denne branche er nemt at gøre rent. Indimellem kan underlagene som medarbejderne går på være ekstra glatte, da væsker fra fremstillingen af forskellige fødevarer lander på gulvene. Derfor er arbejdssko til levnedmiddelbranchen også udviklet med fokus på skridhæmmende egenskaber i sålen.  

Hele udvalget af arbejdssko til levnedsmiddelindustri finder du her.

Arbejdssko til hospital og pleje 

Som ansat i sundhedssektoren gåes der rigtigt mange skridt hver dag. Derfor er det vigtigt at have ordentligt fodtøj, som er komfortabelt, åndbart og som ikke mindst sikrer et godt fodfæste. På sygehusene eller på plejehjemmene arbejdes der på glatte og til tider våde overflader, og det er vigtigt at kunne stå bedst muligt fast på underlaget. Specielt når man som plejepersonale skal arbejde i forskellige ergonomiske stillinger, og indimellem flytte sig hurtigt i pressede eller akutte situationer.

Komforten i arbekdsskoene skal være høj, for der er ikke noget værre, end at have trætte fødder allerede inden halvdelen af vagten er gået. 
 
Du finder arbejdssko til alle behov i sundhedssektoren lige her.

Arbejdssko til hotel, restaurant og kantine

Som tjener eller kok er det også vigtigt med åndbare og komfortable sko, der kan holde til at gå rigtig mange skridt i løbet af en vagt. Det er også vigtigt at finde et par sko med såler med skridhæmmende egenskaber, da der kan være glat på gulvene i køkkenerne eller i selve restauranten. De fleste af vores sko til denne branche er lavet med vaskbar overdel og med ekstra støtte i sålkonstruktionen, der minimerer risikoen for vridskader.

Find din næste arbejdssko til HORECA her.