SIKA CLOUD

Comfort & Safety at new heights

Komfort og sikkerhed er afgørende for, om dine medarbejdere kan yde deres allerbedste – hele arbejdsdagen. Med de nyeste teknologier indenfor stødabsorbering, pasform og skridsikre såler er SIKA Cloud det lette valg inden for certificeret sikkerhed til medicinalindustrien.

Skoens opbygning

 

 

Certificeret sikkerhed

SIKA Cloud er skabt af vores erfarne produktudviklere med det formål at yde maksimal sikkerhed til jer, der arbejder i levnedsmiddel- og medicinalindustrien. Cloud er certificeret efter de nyeste europæiske standarder, EN ISO 30347:2022, og er derfor det sikre valg, når det kommer til sikkerhed på arbejdspladsen.

SIKA Aerosol™ Foam

Oplev en ny standard for komfort. Som noget helt nyt er mellemsålen lavet af et materiale, der hedder aerosol-skum. Skummet er i sig selv et meget let og luftigt materiale med gode stødabsorberende egenskaber. I processen for udformningen af mellemsålen, presses luft ind i skummet, inden det formes endeligt. Denne teknologi kalder vi SIKA Aerosol™ Foam. En sål lavet med denne teknologi gør skoen så let, luftig og stødabsorberende, at det føles som at gå på skyer. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Sika Footwear, hvis du ønsker at vide mere om Sika Cloud, ønsker rådgivning eller vil afgive en bestilling.

 


Sika Footwear A/S

HI-Park 301
DK-7400 Herning

+45 9721 1911
[email protected]

CVR: 83257717

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00