Byggeri og håndværk

  • Mærke add remove
  • Godkendelse add remove
  • Lukning add remove
  • Farve add remove
  • Køn add remove
  • Produkt type add remove
  • Egenskaber add remove
  • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 119

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste
+ 2

Vejl. salgspris
1.459,00 DKK
101601

Arctic

+ 4

Vejl. salgspris
1.899,00 DKK
+ 2

Vejl. salgspris
849,00 DKK
+ 2

Vejl. salgspris
939,00 DKK
+ 2

Vejl. salgspris
969,00 DKK
+ 3

Vejl. salgspris
1.199,00 DKK
142011

Devon

+ 1

Vejl. salgspris
429,00 DKK
19322

Proflex


Vejl. salgspris
1.029,00 DKK
19324

Proflex


Vejl. salgspris
969,00 DKK

Sikkerhedssko til byggeri og håndværk 

Har du en virksomhed inden for byggeri og håndværk, og ønsker du at udstyre dine medarbejdere med de bedste sikkerhedssko? Det kan også være, at du allerede i dag forhandler arbejdstøj og sikkerhedsudstyr og ønsker at udvide dit sortiment med sikkerhedssko til byggeri og håndværk? Uanset hvad så er du kommet til det rette sted. Hos Sika Footwear forhandler vi kvalitetssikkerhedssko til virksomheder og forhandlere inden for en lang række brancher og industrier herunder byggeri og håndværk.  

Her på siden har vi samlet alle de sikkerhedssko, som vi mener er mest egnede til byggeri- og håndværk. Vi har almindelige sikkerhedssko samt sandaler, støvler, støvletter og træsko alle med sikkerhed til både kvinder og mænd og i mange forskellige størrelser. Alt vores sikkerhedsfodtøj til byggeri og håndværk er godkendt og certificeret.

Sikkerhedssko skræddersyet til byggeri og håndværk 

Arbejde inden for byggeri og håndværk er ofte forbundet med en række risici, som f.eks. skridulykker, stød, faldende genstande, kemiske eksponeringer, m.m. Derfor er personlige værnemidler herunder bl.a. hjelme, handsker og ikke mindst sko helt afgørende for den enkelte medarbejders sikkerhed.  

Ikke nok med det så er arbejdet inden for byggeri og håndværk ofte fysisk udfordrende. Arbejdet kan for mange indebære ofte tunge løft, opgaver der udføres i alt slags vejr, og der bliver som regel gået mange tusinde skridt på bare en enkelt arbejdsdag.

Både de mange risici der er forbundet med arbejdet inden for byggeri og håndværk, og det faktum at arbejdet er fysisk krævende gør, at behovet for gode og godkendte sikkerhedssko er stort. Sikkerhedsskoene må yde en god beskyttelse, men må også være komfortable over en lang arbejdsdag.

Derfor finder du hos Sika Footwear et stort udvalg af sikkerhedssko af høj kvalitet, som er skræddersyet til lige præcis de krav, behov og ønsker, der gælder inden for byggeri og håndværk.  

Sikkerhedssko til byggeri og håndværk, som yder maksimal beskyttelse 

Det absolut vigtigste, når det kommer til sikkerhedssko til byggeri og håndværk er, at de yder maksimal beskyttelse af fødderne.

En byggeplads kan potentielt være et farligt sted, hvis man ikke tager sine forholdsregler og er korrekt beskyttet. Man kan snuble eller falde og få ankelskader eller brud på benene, man kan tabe tunge genstande over fødderne, støv og partikler kan trænge ind i skoene og forårsage hudirritation og meget andet. Det stiller store krav til sikkerhedsskoene, som både skal være beskyttende og meget alsidige.  

Hos Sika Footwear finder du et stort udvalg af sikkerhedssko, som har skridhæmmende ydersål, stigegreb og en stabiliserende gelenk i sålen, der mindsker risikoen for vrid- og ankelskader. Alle vores sikkerhedssko til byggeri og håndværk er desuden stødabsorberende.

Vi har sikkerhedssko og -støvler, som kan håndtere ekstrem varme og ekstrem kulde. Vi har f.eks. sikkerhedsstøvler, som er termisk isolerende, så de køler om sommeren og varmer om vinteren.  

Derudover er alle vores sikkerhedssko- og støvler lavet af hårdføre og slidstærke materialer, så de kan modstå alt det, de kan blive udsat for på en byggeplads og inden for håndværksfaget.

Fokus på komfort og pasform 

Selvom beskyttelse naturligvis er det vigtigste, er det også vigtigt at have sikkerhedssko, som er behagelige og komfortable at have på – hele dagen. Derfor er vores sikkerhedssko til byggeri og håndværk også designet med fokus på ergonomi og pasform. Derudover har langt de fleste af vores modeller åndbare indlægssåler.