Sikkerhedssandaler

  • Branche add remove
  • Mærke add remove
  • Lukning add remove
  • Farve add remove
  • Køn add remove
  • Egenskaber add remove
  • Størrelse add remove

Viser 1 - 12 af 20

Upload logo i enten PNG eller JPG format
Uploadet logo:
file_download Generere produktliste
19225

Fusion


Vejl. salgspris
1.059,00 DKK
202110

Lead

+ 2

Vejl. salgspris
1.169,00 DKK
202110

Lead

+ 2

Vejl. salgspris
1.169,00 DKK
+ 1

Vejl. salgspris
539,00 DKK
+ 3

Vejl. salgspris
749,00 DKK
+ 2

Vejl. salgspris
1.259,00 DKK
+ 4

Vejl. salgspris
969,00 DKK
+ 3

Vejl. salgspris
989,00 DKK
6605

Ace

+ 1

Vejl. salgspris
1.139,00 DKK
+ 3

Vejl. salgspris
1.639,00 DKK
+ 2

Vejl. salgspris
1.309,00 DKK
+ 1

Vejl. salgspris
1.309,00 DKK

Sikkerhedssandaler fra Sika Footwear 

Sikkerhedssandaler skal ikke opfattes som en traditionel sandal med fri luft til tæerne. Sikkerhedssandaler er kendetegnede ved, at de har samme sikkerhedsgodkendelser som en hvilken som helst anden sikkerhedssko, nemlig EN ISO 20345:2011 eller EN ISO 20345:2022. Det vil sige, at som minimum har sikkerhedssandalen tåværn, og oftest også sømværn. Sikkerhedssandaler kan altså fungere som sikkerhedsfodtøj på lige fod med almindelige lukkede sikkerhedssko.

En sikkerhedssandal kaldes også en ’åben sko’. I en sikkerhedssandal er der øget ventilation ved hjælp af huller i overdelen, eller ved hjælp af huller som er dækket med et tyndt lag åndbart mesh. Mesh-delen dækker hullerne med det formål at forhindre støv, snavs eller sand i at lande inde i sandalen.  

Sikkerhedsfunktioner i vores sandaler 

Sikkerhedssandaler er kort fortalt sikkerhedssko med øget ventilation i overdelen.  
 
Sålerne er opbygget på samme måde som en sikkerhedsskos såler er det. Sålerne har en god stødabsorbering, så komforten er i top på selv de lange arbejdsdage. Sålmønsteret er som oftest også magen til sålmønstret på en lukket sikkerhedssko. Mønsteret i sålen kan nemt lede vand, grus og sand væk, så du opnår et ekstra godt fodfæste, på det underlag du står på. 
 
Udover øget ventilation, er der en anden forskel på sikkerhedssandaler og sikkerhedssko. Nemlig en S3- certificering. Og hvad er så en S3-certificering? Det er en certificering fodtøj får, når det er godkendt som værende vandafvisende. En sikkerhedssandal, altså en sikkerhedssko med lufthuller, kan ikke opnå den certificering, grundet hullerne i overdelen. 

Sikkerhedssandaler til brancher og industrier 

Sikkerhedssandaler bruges ofte inden for byggeri og håndværk og stålindustri. De bruges også til indendørs lagerarbejde, til let industri, og mange der arbejder inden for transport- og lagerbranchen, synes en sikkerhedssandal er rigtig godt fodtøj at arbejde i, netop på grund af den øgede ventilation til fødderne.  

Sikkerhedssandaler, eller åbne sikkerhedssko, bruges altså på tværs af flere brancher, og kan som sådan ikke kun opfattes som en sæsonvare. Så snart man hører ordet ’sandal’ tænker man ellers straks, at det må være en sko der er produceret til at bruges udendørs i sommerhalvåret, men det er altså ikke udelukkende tilfældet.  
 
Sikkerhedssandaler er nemlig helt overordnet til dem, der har brug for ekstra ventilation til fødderne. Sikkerhedssandaler kan bruges som alternativ til lukkede sikkerhedssko. Det kunne for eksempel være mureren eller tømreren, der har de åbne sikkerhedssko på når de arbejder på projekter udendørs om sommeren. Sikkerhedssandaler kan også bruges som indendørs helårssko. Det kunne for eksempel være lagerarbejderen, der godt kan lide at få luft til sine fødder og tæer, som bruger sikkerhedssandaler indendørs hele året rundt. 

For at se et udvalg af sikkerhedssandaler, eller åbne sikkerhedssko, så kan du tage et kig på nedenstående link. Her er der et udvalg af sikkerhedssandaler til brancherne byggeri og håndværk, let industri og transport og lager:  

Følg linket og se udvalget af sikkerhedssandaler til de forskellige brancher her