SÆT DIT MILJØRIGTIGE FODAFTRYK I

BÆREDYGTIGE
SIKKERHEDSSKO

Ekstra støtte og stødabsorbering

Originalt
Boa® Fit System

Bæredygtige sikkerhedssko

Bæredygtige sikkerhedssko fra COFRA

Efterspørgslen på bæredygtige løsninger er i vækst! Emnet får stor opmærksomhed, og flere og flere virksomheder tænker nu bæredygtighed ind i deres services og materialer – til glæde for miljø, forbrugere og forretning. 

Hos Sika Footwear er bæredygtighed naturligvis også et tema, som får stor bevågenhed. Et tema, som vi ønsker at give et særligt og målrettet fokus. Og mange initiativer er allerede sat i gang. 

Ét skridt i den rigtige retning, er lanceringen af 4001 Recycle fra Cofra. En sikkerhedssko, der er fremstillet med – og pakket i – bæredygtige materialer. 

4001 Recycle er bæredygtigt produceret på følgende områder:

OVERDEL

Skoens overdel er fremstillet i det stærke, åndbare og miljøvenlige TEXPET-tekstil, der består af 100 % genanvendt PET-plast.

PET-plast (polyethylene) består udelukkende af genanvendte plastikflasker. Flaskerne renses og kradses op til mindre stykker, som omsmeltes til granulater. Granulatet smeltes og omdannes til tråde, som bruges til TEXPET-tekstil.

SÅL

Både indlægssålen og hælindsatsen i ydersålen er udført i miljøvenligt POLY-GREEN. POLY-GREEN er granulat fremstillet med genanvendt PU, som har ekstra støttende og stødabsorberende egenskaber.

Det genanvendte PU kommer fra Cofras egen produktion, hvorved affald/spild og unødvendig belastning af naturen minimeres.

Vidste du at ...

Skoens emballage er også bæredygtig, da det er fremstillet i 100% genbrugspapir og genbrugspap.

Vil du vide mere?

Ønsker du mere information eller rådgivning om 4001 Recycle?

 

Læs mere om 4001 Recycle her

Kontakt os her