Publiceret på Sika Footwears LinkedIn-profil juli 2023. Følg os

Træd direkte ind i komfort og funktionalitet – Nyt showroom åbnet på endnu et hospital her i Danmark 

Udstillingen tilbyder personalet på hospitalet en bekvem mulighed for at udforske og opleve kvaliteten af vores sko. Den giver dem også mulighed for at prøve vores sko når som helst på dagen, hvilket sikrer, at de finder den ideelle pasform til deres unikke behov. 

SIKAs udstilling er åben 24/7 for at imødekomme personalets travle tidsplaner. Her kan de kigge forbi, uanset om de har en hurtig 5-minutters pause eller om de tager sig tid til at kigge forbi i en frokostpause.  

Personalet kan bestille deres nye arbejdssko i showroomet, og bagefter få skoene leveret direkte til hospitalet. En effektive proces, der sikrer en problemfri oplevelse og giver personalet nem adgang til det fodtøj, de har brug for. 

Vi ved hvor vigtigt det er at finde det perfekte fodtøj til jobs, der involverer mange skridt og meget stående arbejde, som det er tilfældet på et hospital. 

Derfor prioriterer vi komfort, holdbarhed og funktionalitet i vores sko. 

Vi glæder os til at byde hospitalets personale velkommen i vores nye udstilling og på den måde være med til at sikre, at de har de rigtige sko til deres krævende arbejde.