BRYNJE
903 Phoenix

Smart og let sikkerhedssko certificeret efter de nye standarder i 2022. Overdelen består af strikket, åndbar polyester med elementer i KPU for ekstra stabilitet og styrke. At overdelen er strikket, giver en fleksibel pasform og reducerer spild i produktionen. 903 Phoenix er endda behandlet med en coating for en vandafvisende effekt. Skoen spændes og løsnes med det innovative BOA® Fit System, som giver et perfekt fit. ProNosen af KPU, et slidstærkt materiale, er godkendt efter 2022-standarden og anbefales til knælende arbejde. Gummi-ydersålen er skridhæmmende, og kombineret med en blød, stødabsorberende mellemsål i EVA giver det en komfortable og fleksibel sko. Sålen består også af en gelenk, der giver skoen stabilitet samt mindsker vrid og belastninger på hælen. Sålmønstret er designet med store knopper og brede riller, så jord, sand, vand og mudder nemt kan løbe derfra og give godt fodfæste. Indlægssålen er stødabsorberende, blød, fleksibel og åndbar og består bl.a. af upcycled PU-skum, der er skumrester fra indlægssålsproduktion. ESD-godkendt og PVC-fri.
reorder Opret datablad
arrow_downward Download produktbilleder

SR,S3L sr Tåværn af aluminium Sømværn af fiber Olie- og benzinresistent ProNose ESD-godkendt Boa® Fit System

Produktinformation

 
CE Norm EN ISO 20345:2022
Serie 900
Ydersål Skridhæmmende gummi-ydersål, der, kombineret med en blød, stødabsorberende mellemsål i EVA, giver en komfortabel og fleksibel sko.
Overlæder Overdel af strikket, åndbar polyester med elementer i KPU for ekstra stabilitet og styrke. Overfladebehandlet med en coating for en vandafvisende effekt.
Inderfór Åndbart og absorberende inderfór i mesh med ekstra forstærkning af mikrofiber i hælen.
Indlægssål Stødabsorberende, blød, fleksibel og åndbar af bl.a. upcycled PU-skum, der er skumrester fra anden indlægssålsproduktion.
Særlige egenskaber
  • Med BOA® Fit System
  • ESD-godkendt
  • KPU ProNose
  • Vandafvisende coating
Brancher
  • Byggeri og håndværk
  • Transport og lager
  • Let industri
Køn Unisex
Vægt 0,496 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser 35-48
Størrelsesguide

Vil du vide mere om ...

 

BOA® Fit System

Drej for hurtig og præcis pasform
Læs mere

ESD godkendelse

Minimer statisk elektricitet
Læs mere