Kom med i
klubben af
4.000+
glade virksomheder!

Har du udfordringer med at finde den rigtige samarbejds- og leveringspartner af sikkerheds- og arbejdssko til dine medarbejdere?

Arbejds- og sikkerhedssko er ikke bare sko. De skal passe til det arbejde der skal udføres, og til de fødder, der har dem på. 

Sko der ikke er certificerede efter gældende internationale standarder, som ikke overholder branchespecifikke krav, eller ikke sidder ordentligt på foden, udgør en øget risiko for belastningsskader, skrid-/faldulykker eller andre, mere alvorlige, arbejdsulykker. Følgerne af arbejdsulykker begrænses ikke kun til personskade, men kan også få stor betydning for virksomheden i form af lavere produktivitet eller sygefravær.

Gennem mere end 150år har vi udviklet og forfinet vores design- og produktionsproces for at sikre, at dine medarbejderes fødder er godt beskyttede og samtidig oplever god komfort, selv på lange arbejdsdage.

Book os til et møde nu via linket herunder, så er du ét skridt nærmere en komplet og sikker løsning til dine medarbejdere.

I Sika Footwear er vi ikke bare forpligtede til at tilbyde produkter af højeste kvalitet, men også til at sikre, at hvert trin i din beslutningsproces er understøttet med information og vejledning, der sikrer den bedst mulige løsning for dit team.

Valget af den rigtige leverandør af sikkerhedssko er afgørende, ikke kun for komforten, men for den samlede sikkerhed på arbejdspladsen.

Stå stærkt sammen med Sika Footwear

Hos Sika Footwear erkender vi de udfordringer, du møder i jagten på det perfekte sikkerhedsfodtøj til dit arbejde. Derfor tilbyder vi sko og tilbehør, hvor kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd. Vores mission er at forene funktion og form ved at skabe fodtøj, der ikke kun beskytter, men også støtter din daglige produktivitet og komfort. Vi tilbyder mere end blot sikkerhedssko; vi tilbyder et partnerskab og de nødvendige ressourcer til at sikre, at du og dit team kan arbejde sikkert og effektivt, hver dag.

Er du klar til en snak? Book et møde

Ved at vælge Sika Footwear som
leverandør får du en partner som:

Leverer fodtøj certificeret efter
gældende internationale standarder

Sørger for hurtig, nem og
transparant ordrehåndtering

Giver dig nem adgang til vejledning, support
og ordreafgivelse via B2B-shop

Kundeoplevelser

"Når man oplever gang på gang at Sika Footwear holder hvad de lover, så kommer man ikke nærmere det perfekte. Fra onlineordren er af givet, går der max 2 min før vi modtager en 100% fyldestgørende ordrebekræftelse med AL nødvendig information – også estimeret dato for de varer, der er i restordre."

Peter Ølholm

Ølholm Safety A/S

Peter Ølholm

"Jeg er imponeret over Sika Footwear! De leverer lynhurtigt, og restordrer er sjældne. Jeg kan altid få fat på en kompetent medarbejder, som vender tilbage, selv med småting. De er utroligt løsningsorienterede, håndterer selv komplicerede sager, og deres reklamationsordning er nem og effektiv. En fantastisk samarbejdspartner!"

Gry

Orloff

Gry

"Hvis jeg skulle forklare en kollega, hvad der gør Sika Footwear unik, ville jeg fremhæve den samlede pakke af deres service. Kombinationen af personlig assistance, kvalitetsprodukter og effektiv problemløsning, gør at de skiller sig ud. Vi sætter stor pris på, at Sika Footwear altid er tilgængelige og klar til at hjælpe."

Dennis Jacobsen

KJV

Dennis Jacobsen

Processen er enkel

Step 1: Aftal et møde.

Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en af vores salgskonsulenter.

Step 2: Vi håndterer detaljerne.

Vi tager hånd om alle de tekniske detaljer, så du kan komme igang hurtigst muligt.

Step 3: Du er igang.

Du har nu adgang til alle kundefordelene på webshoppen. Login, bestil og få overblik. Så nemt kan det gøres.

Er du klar til at
komme igang?